Siemens Mobility, s.r.o.

Siemens Mobility, s.r.o.

Kdy?

Pondělí 17.06.2024

8.30 – 10.00, 10.30 – 12.00 hod.

Kde?

Siemens Mobility, s.r.o.
Siemensova 1, Praha 5 – Stodůlky, – budova E
15500
Praha 5

Registrace

Simona Muckova
simona.muckova@siemens.com
+420 704 873 842

Registrace on-line

Registrace do: 31.05.2024

Kdo a kolik osob?

Střední školy, Poslední ročníky středních škol a jejich absolventi
Max. velikost jedné skupiny: 20

Prosíme, aby se hlásili Ti, které zajímá železniční doprava-kolejová vozidla (vývoj a konstrukce kolejových vozidel, R&D projekty železniční infrastruktury, digitalizace a kybernetická bezpečnost, IT infrastruktura, servis a údržba našich vozidel…).
Prosíme o registraci přes e-mailovou adresu.
Prosíme, aby přišli plnoletí, nebo v doprovodu dospělé osoby.
Bude nutné se nechat seznámit s BOZP/PO pokyny platnými pro exkurze a podepsat se do prezenční listiny.
V našich prostorech nebude možné pořizovat jakékoli záznamy – fotografie/videa. Můžeme si však udělat společnou fotografii např. v oblasti recepce, děkujeme za pochopení.

Naší vášní jsou kolejová vozidla a vše, co souvisí s železnicí budoucnosti. Proč se k nám přidat? Propojujeme tradici, stabilitu, inovace a smysluplné produkty, které mají pozitivní dopad na svět kolem nás.

V jakých oblastech se u nás můžete realizovat? Jen namátkou – vývoj a konstrukce kolejových vozidel, R&D projekty na železnici, kde s námi rezonuje zejména téma digitalizace a kybernetické bezpečnosti, IT infrastruktura, ale i servis a údržba našich vozidel.

V rámci Echt Praxe se můžete těšit na představení společnosti Siemens Mobility, s.r.o. a následně Vám zástupci z oddělení Engineeringu, Rail Infrastructure a IT Hub poví více o činnostech, kterým se věnují a o projektech, na kterých se podílejí.



Zobrazit seznam firem